Deze arme plantjes zoeken een nieuw huisje: Kneusjesbox met 10 -12 kamerplanten. Slechts €24,95

Advertentiebeleid

Valt het je op dat ik op de website diverse links naar webshops hebben staan?

Dat is niets voor niets. Het is ontzettend leuk om alle informatie die er is op planteninhuis.nl te zetten, maar ook zijn er behoorlijk wat kosten. Die kosten krijg ik enigszins gedekt door de linkjes naar de webshops toe.

Het werkt eigenlijk heel simpel: als jij op een linkje klikt naar een webwinkel en je bestelt daar iets, dan krijg ik een klein beetje commissie over die verkoop. Het mooie is dat jij er helemaal niets van merkt, omdat de prijs niet verandert. Ik kan de onderhoudskosten van de website betalen om dat de webshop mij rechtstreeks de commissie betaalt.

Verder is het goed om te weten dat alle reviews op de site eerlijk zijn en niet geschreven om meer te verkopen. Ik zeg gewoon wat ik ervan vind en we verwelkomen elke product of plant aanbieder om zijn artikelen of planten in te sturen, zodat ik weer een eerlijke mening kan geven.

Als er een (blog) artikel gesponsord is, zal dat herkenbaar in beeld worden gebracht, zo weet jij ook precies waar je aan toe bent.

Het advertentiebeleid kan van tijd tot tijd wijzigen.

Heb jij een webshop en zou je graag eens een mening van jouw product willen of zou je willen adverteren op planteninhuis.nl? Gebruik dan het contactformulier.