Deze arme plantjes zoeken een nieuw huisje: Kneusjesbox met 10 -12 kamerplanten. Slechts €24,95

Boeken over kamerplanten

Boeken over kamerplanten
Photo by freestocks on Unsplash

Ben jij op zoek naar de leukste en meest handige boeken over kamerplanten? Wij hebben een lijst gemaakt van boeken over kamerplanten die verkrijgbaar zijn in de webwinkel Bol.com. Ideaal om als cadeau te geven aan een plantenliefhebber of om aan jezelf cadeau te doen natuurlijk! ? Vaak zijn de boeken over kamerplanten ingedeeld in boeken over de verzorging, de beste plaats voor planten in jouw interieur en boeken over de verschillende soorten planten.

Handboek voor mensen die hun kamerplanten altijd dood laten gaan – Jelmer de Boer

Iedereen kent wel iemand die niet persé bekend staat om zijn of haar “groene vingers”… Voor deze persoon zou dit natuurlijk wel een ideaal cadeau zijn! In dit boek vind je uiteraard allemaal handige verzorgingstips. Ook wordt er aandacht besteed aan de “werking” van planten en aan hoe de kamerplant ooit in onze huiskamers terecht zijn gekomen. Een boek met interessante en handige weetjes en tips dus. Lezers vinden het een compact en handzaam boek met genoeg informatie.

Handboek voor mensen die hun kamerplanten altijd dood laten gaan

★★★★★
16,95
Bol.com
as of 7 augustus 2022 3:49 am

Stek je plant – Iris van Vliet

Eén van de meest populaire boeken over kamerplanten op dit moment is het boek ‘Stek je Plant’ van Iris van Vliet. Iris van Vliet is waarschijnlijker bekender als Mama Botanica. Zo vind je haar plantenblog en haar YouTube-kanaal. Door veel plantenliefhebbers wordt dit boek ook wel ‘de stekjes bijbel’ genoemd. Je leest in het boek alles over het stekken van kamerplanten. Zo vind je informatie over de verschillende stekmethodes en krijg je tips bij verschillende planten. Ook is het handig dat je in het boek ook veel foto’s te zien krijgt waardoor het verhaal nog meer verduidelijkt wordt. Je vindt stekjeshandleidingen van maar liefst 40 verschillende planten.

Stek Je Plant

★★★★★
27,95
Bol.com
as of 7 augustus 2022 3:49 am

Plantastic – Mandy Bollegraf

Veel lezers zijn ook erg positief over het boek Plantastic, geschreven door Mandy Bollegraf. In vijf basisstappen leer je jouw eigen urban jungle samen te stellen. Mandy heeft ook een eigen blog en Instagram pagina. Naast alles over de juiste verzorging van de planten lees je in dit boek ook meer over het stekken van planten, plagen en ziekten en over musthaves die je als plantenliefhebber in huis moet hebben om jouw planten op de beste manier kan verzorgen. Lezers zijn enorm enthousiast over de vormgeving van het boek en van de illustraties die in het boek te vinden zijn. Het boek is in september 2019 uitgebracht en bevat maar liefst 272 pagina’s.

Plantastic

★★★★★
14,49
Bol.com
as of 7 augustus 2022 3:49 am