De Groene Kneusjesbox: 10 à 12 kamerplanten voor €23,95 Bekijk de deal hier!

De leukste kerstversieringen

de leukste kerstversieringen
Afbeelding: Canva

Nog nooit eerder waren er zoveel mensen die al zo vroeg besloten om een kerstboom neer te zetten in huis. Ook wij zijn helemaal voor! Een kerstboom in huis staat natuurlijk erg knus. Zeker wanneer je nu op zoek gaat naar de leukste kerstversieringen, onder andere voor in de kerstboom. Heb jij een kerstboom met kluit in huis gehaald? Dan kan je vast veel inspiratie opdoen voor kerstversieringen in deze blog!

Thema en kleuren kiezen

Voordat je begint met de zoektocht is het slim om te bepalen wat voor thema of stijl en welke kleuren je terug wilt zien in de kerstversieringen. Wil jij een “rustige” kerstboom in huis met kerstversieringen in één stijl? Of wil je juist een mengelmoesje van allemaal soorten en kleuren kerstversieringen voor in de kerstboom? Originele thema’s die wij langs hebben zien komen zijn bijvoorbeeld: Pasteltinten, retro kerstversiering, aardse kleuren en natuurlijke materialen en jungle. Je kan de boom helemaal inrichten en versieren in de stijl die jij mooi vindt. Wij hebben enkele thema’s verder uitgediept.

Retro kerstversieringen

Wij zijn zelf helemaal gek op retro kerstversieringen. Hoe gekker, hoe beter. Bij de Xenos hebben ze allemaal hysterische en kleurrijke retro kerstversieringen. Iedere keer kan je je weer verbazen om de kersthangers die je in de boom hebt hangen. Wij vinden uit deze collectie de houten notenkrakers echt heel erg gaaf. Deze houten hangers geven ons echt een nostalgisch gevoel. Ook passen ze goed als een grappig accent in een rustige boom. De groene en rode kleuren geven ook echt dat kerst-gevoel. Naast boomhangers hebben ze ook andere notenkraker kerstversieringen.

Jungle stijl – Dierenprintjes en goud

Wil jij jouw inner-Nel Veerkamp omarmen deze kerst? Dan is de jungle stijl misschien wel de stijl waar je naar op zoek bent. Wanneer je gek bent op goud en dierenprintjes dan is dit de stijl voor jou. Naast de prachtige en chique gouden 3D ster heb je ook kerstversieringen met een knipoog. Wat dacht je van een kerstbal in de vorm van een tijgerhoofd? Of een goud en glimmend panterhoofd? Heel gaaf! Ook kan je deze kerstballen als een soort knipoog in een rustig opgetuigde boom hangen.

Urban Jungle kerst

Is jouw huis omgetoverd tot een Urban Jungle? Dan past de gaucho life stijl misschien wel goed bij jouw kerstboom. In deze stijl zie je aardse kleuren terug zoals terracotta en okergeel. Ook vind je hangers en andere accessoires gemaakt van papier. Deze mengeling van materialen geeft de boom een iets natuurlijkere en stoerdere uitstraling. Wij zijn zelf helemaal weg van de pot met ledverlichting in de vorm van een rendier. Zo knus!

Meer kerstversieringen

Bekijk hieronder meer leuke ideeën voor het versieren van de kerstboom en van de rest van het huis voor kerst. Ook hebben we een aantal gave adventskalenders gevonden.

€25,00
geen voorraad
Bol.com
€17,99
geen voorraad
Bol.com