De Groene Kneusjesbox: 10 à 12 kamerplanten voor €23,95 Bekijk de deal hier!

De leukste kleine kerstboompjes

leukste kleine kerstboompjes
Photo by Jessica Lewis on Unsplash

Heb jij niet genoeg ruimte in huis om een grote kerstboom aan te schaffen? Dan kan je er ook voor kiezen om een kleine kerstboom, of eigenlijk kerstboompje in huis neer te zetten. Zo krijg je wel een gezellige kerstsfeer in huis! Deze kleine kerstboompjes kan je ook nog eens leuk versieren met lampjes, een slinger, kerstballen en andere leuke kerstversieringen. Wij hebben de leukste kleine kerstboompjes opgezocht die je ook na de kerst nog een mooi leven kan geven in de buitenlucht.

Klein kerstboompje met verlichting | Plantje.nl

Prijs dagdeal (30 november 2020): €11,50

Dit kleine kerstboompje vonden wij als Green Friday Dagdeal op Plantje.nl. Deze kerstboom is zo’n 50 cm groot. Hierdoor kan je hem ook makkelijk kwijt in de vensterbank of op de tafel. Bij de kerstboom krijg je ook verlichting. Je hoeft alleen nog batterijen aan te schaffen. Op Plantje.nl is er ook een minikerstboom verkrijgbaar zonder verlichting. Over deze kerstboom lees je hieronder meer. De grond waar de kleine kerstboom is staat mag altijd vochtig zijn. Let er wel op dat hij niet nat mag staan! De kerstboom staat het liefst niet in de buurt van de verwarming. Hier is de lucht namelijk te droog en te warm. Wanneer je je aan deze regels houdt zal je merken dat de boom weinig naalden verliest.

Klein kerstboompje met verlichting - P 15 cm

13,95
Plantje.nl
as of 25 juli 2021 12:05 am

Mini kerstboompje | Plantje.nl

Prijs: €8,06

Dit schattige mini kerstboompje kan je zowel binnen als buiten neerzetten. Wanneer je hem voor de kerst binnen zet, kan je hem na de kerst in de tuin planten. Vriest het buiten? Dan is het slim om even te wachten met buiten planten. De overgang van de warme kamer naar de koude grond is dan te groot. Deze mini kerstboom is ook geselecteerd voor de voordeeldoos. Je betaalt dan per doos een vaste prijs en je kan kiezen uit verschillende planten. Er bestaat een katvriendelijke voordeeldoos met 6 stuks en een voordeeldoos met 4 of met 6 stuks. Je kan zelf de inhoud samenstellen. Bij het samenstellen heb je de keuze uit verschillende soorten planten. Rond november en december kan je ook kiezen voor een mini kerstboompje of een mini kerstster. Wij vinden de mini ficus ginseng ook altijd erg leuk.

Mini kerstboompje - P 9 cm

8,95
Plantje.nl
as of 25 juli 2021 12:05 am

Meer van de leukste kleine kerstboompjes

Ben je benieuwd naar andere kleine kerstboompjes die online verkrijgbaar zijn? Bekijk dan de kerstboompjes in de onderstaande lijst. De prijzen worden iedere dag live opgehaald zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste aanbiedingen.