De Groene Kneusjesbox: 10 à 12 kamerplanten voor €23,95 Bekijk de deal hier!

Green Friday week bij Plantje.nl

Voordeelboxen mysterybox kamerplanten
Afbeelding: Eigen beheer

Ben jij op zoek naar Black Friday aanbiedingen voor planten en accessoires? Neem dan zeker eens een kijkje bij de aanbiedingen op Plantje.nl tijdens de Green Friday week. Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met Cyber Monday. Cyber Monday valt dit jaar op 30 november 2011. Je krijgt in deze week trouwens tot 50% korting. Benieuwd naar de aanbiedingen? Bekijk dan naar onze favorieten of ga meteen naar de webwinkel.

De Green Friday dagdeal

Op de website Plantje.nl vind je iedere dag een mooie aanbieding in de sidebar. Dit is de Green Friday dagdeal waar je dan ook maar één dag van kan profiteren. Deze dagdeals hebben dan ook een hoger kortingspercentage dan de andere aanbiedingen op de website. De dagdeal op maandag 23 november 2020 is een pakket van drie verschillende planten. Je krijgt de watermeloenplant, een monstera en de bekende stippenplant. Op het pakket krijg je deze dag maar liefst 38% korting!  

De Air So Pure package

Eén van de aanbiedingen die ons meteen opviel was de Air So Pure package. In dit pakket vind je een mix van 6 luchtzuiverende planten. Op dit pakket krijg je tijdens de Green Friday Week maar liefst 33% korting. In plaats van €53,70 betaal je nu €35,95. Je krijgt de planten geleverd met potten. Zeker als je nu thuis moet werken is het fijn om voor een gezonde leef- en werkomgeving te zorgen. Deze luchtzuiverende planten kunnen daar goed bij helpen.

Flink afgeprijsd: Mini Urban Jungle

Ook flink afgeprijsd is het Mini Urban Jungle pakket. Dit pakket bestaat uit vijf verschillende kleinere jungle planten die je zelf kan laten uitgroeien tot grote volwassen planten. Dit pakket is in deze week maar liefst 57% afgeprijsd. Dit levert nogal een prijsvoordeel op! In plaats van €45,75 betaal je nu  slechts €19,50. Zo goedkoop vind je zo’n pakket niet in een tuincentrum! Ook leuk om aan te schaffen als cadeau tijdens de feestdagen.

Mini Urban Jungle 5-pack (package deal)

19,50  op voorraad
Plantje.nl
as of 14 juni 2021 1:54 am