De Groene Kneusjesbox: 10 à 12 kamerplanten voor €23,95 Bekijk de deal hier!

De leukste kleding & accessoires voor plantenliefhebbers

De leukste kleding & accessoires voor plantenliefhebbers
Photo by Benn McGuinness on Unsplash

Als echte plantenliefhebber heb je niet alleen graag een huis vol planten, je draagt planten ook graag bij je in het dagelijks leven! Gelukkig zijn er veel accessoires (zoals ringen, kettingen en armbandjes) met planten, ook zijn er veel soorten T-shirts, jurkjes, tassen en broeken met een planten-opdruk. Kleding en accessoires zijn niet alleen leuk om te kopen voor jezelf als plantenliefhebber. Ook kan je dit namelijk goed cadeau doen aan een plantenliefhebber. Wij hebben de leukste kleding & accessoires voor plantenliefhebbers op een rij gezet.

T-shirts met plantenopdruk

In veel online winkels vind je geweldige T-shirts met een planten-opdruk. Wij kijken vaak op Aliexpress omdat ze daar enorm veel verschillende ontwerpen hebben en omdat de prijzen vrij laag zijn. In deze webwinkel vind je T-shirts met geweldige illustraties van bijvoorbeeld cactussen. Ook kan je zoeken naar een opdruk van jouw favoriete plant. De shirts zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en voor mannen en vrouwen.

Planten sieraden

Ook sieraden met planten zijn een leuk cadeau voor plantenliefhebbers. Deze sieraden vind je onder andere op Aliexpress of Bol.com. Op Aliexpress vonden wij onder andere geweldige oorbellen met monstera bladeren. Deze vind je in de vorm van gouden hangers of groene bladeren met een gouden rand. Ook hebben ze verschillende oorbellen van cactussen die lijken op de schattige illustraties die je wel vaker terug ziet komen.

Sokken met planten

Wanneer je onder basic kleding toch een accent met planten wil hebben kan je er voor kiezen om sokken te dragen met een plantenopdruk. Online vind je allerlei verschillende kleurrijke soorten sokken. Voor binnenshuis vind je juist weer allerlei leuke sloffen en pantoffelklompjes met plantenopdruk. In de zomer kan je leuke plantenslippers dragen.