Deze arme plantjes zoeken een nieuw huisje: Kneusjesbox met 10 -12 kamerplanten. Slechts €24,95

Medisana UHW 60060 luchtbevochtiger

Goedkope luchtbevochtiger opties
Photo by Unitedbee Clicks on Unsplash

Ben jij op zoek naar een luchtbevochtiger voor in huis? Dan kan het zijn dat je het lastig vind om een goede keuze te maken omdat het aanbod zo groot is. Je hoeft voor een luchtbevochtiger echt geen kapitalen uit te geven. Wij hebben zelf een luchtbevochtiger van Medisana in huis. Een goede kwaliteit luchtbevochtiger voor een mooie prijs. De Medisana UHW 60060 luchtbevochtiger is het duurdere model van de Medisana UHW luchtbevochtiger.

Waarom een luchtbevochtiger in huis?

Op planteninhuis.nl vind je meerdere artikelen over de voordelen van de luchtbevochtiger voor planten. Zo vind je veel kamerplanten in het wild in tropische gebieden. Hier is de luchtvochtigheid altijd erg hoog. In de huiskamer, zeker wanneer de verwarming aan staat in de winter, is de lucht een stuk droger. De luchtvochtigheid in huis kan je verhogen door de planten af en toe nat te spuiten met een plantenspuit. Uiteraard kan je ook een luchtbevochtiger gebruiken om een hogere luchtvochtigheid te krijgen in huis. Ook voor jouw eigen gezondheid kan het gebruik van een luchtbevochtiger voordelen hebben. Zo kan het zijn dat je minder last hebt van een droge neus en een droge keel (zeker in de winter). Het wordt ook vaak gebruikt in slaapkamers. Ook kan het helpen tegen vermoeidheid en verminderde concentratie.

Medisana UHW luchtbevochtiger

De Medisana UHW 60060 luchtbevochtiger is een ultrasoon bevochtiger. Hij heeft een inhoud van 4,5 liter en kan in ruimtes tot 30 vierkante meter gebruikt worden. Het waterreservoir wat gebruikt wordt kan je ook makkelijk afnemen om te vullen. In het water kan je ook een aantal druppels geurolie toevoegen voor een lekkere geur in huis. Het water komt als nevel uit het apparaat. Je kan zelf de intensiteit instellen. Bij een hogere intensiteit komt er meer nevel uit het apparaat. Het kan dan wel zo zijn dat de grond onder de luchtbevochtiger vochtig wordt, je kan er bijvoorbeeld een handdoek onder leggen. Wanneer hij minder hoog staat heb je hier geen last van. Je hebt geen last van geluid.