Deze arme plantjes zoeken een nieuw huisje: Kneusjesbox met 10 -12 kamerplanten. Slechts €24,95

Planten en plantenbakken met korting bij Bol.com

Planten en plantenbakken met korting bij Bol.com

Het voorjaar is de ideale tijd om nieuwe planten in huis te halen of in de tuin te zetten. In de groeiperiode (de lente en de zomer) kunnen de planten namelijk een stuk sneller herstellen van het verplaatsen en de nieuwe plek in huis. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe planten en plantenbakken is het slim om voor 30 april 2021 eens een kijkje te nemen op Bol.com! Hier vind je namelijk planten en plantenbakken met korting. Of je nou op zoek bent naar kamerplanten of juist planten voor buiten in de tuin of op het balkon. Wij hebben een aantal van onze favoriete items op een rij gezet.

Aeschynanthus ‘Twister’ lippenstiftplant

Ik ben zelf helemaal fan van de lippenstiftplant. Het is bijzonder om te zien hoe vaak deze plant in bloei staat bij de juiste verzorging! Wanneer je hem regelmatig een klein beetje water geeft zodat hij niet té nat komt te staan (hij staat liever iets droog tussen de gietbeurten), je hem regelmatig een sproeibeurt geeft met de plantenspuit en je hem op een vrij lichte plek in huis zet (maar niet in de volle zon) zal hij veel bloemen geven. Ook in de wintermaanden kan je regelmatig nieuwe bloemen verwachten (al lees je soms in de beschrijving dat dit niet zo is). De Aeschynanthus ‘Twister’ lippenstiftplant is niet giftig, wordt maximaal 1 meter lang en heeft bijzonder gevormde/gekrulde bladeren. Bekijk op Bol.com alle planten en plantenbakken met korting.

PLANT IN A BOX - Aeschynanthus 'Twister' - lippenstiftplant - pot ⌀15 cm - Hoogte ↕ 20 - 30 cm

★★★★★
24,95
Bol.com
as of 5 oktober 2022 12:06 am

Oersterke kamerplanten mix

Bij veel webwinkels die kamerplanten verkopen vind je meerdere mixen of boxen met een assortiment van verschillende planten. Je ziet vaak boxen met bijvoorbeeld luchtzuiverende planten. Heel origineel en gaaf vinden wij de ‘oersterke kamerplanten mix’. Een ideaal cadeau voor iemand die (nog) geen groene vingers heeft maar wel heel graag veel planten in huis heeft. In deze mix zitten verschillende planten die makkelijk te verzorgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de ijzersterke sanseviera. Naast de oersterke mix kan je ook kiezen voor de budget mix, luchtzuiverende mix, palm mix, trendy mix of de tropische mix.

PLANT IN A BOX Oersterke kamerplanten mix - Set van 4 stuks - pot ⌀12 cm - Hoogte ↕ 25 - 40 cm

★★★★★
29,95
Bol.com
as of 5 oktober 2022 12:06 am

Duurzaam ecosysteem in een glazen bol met kurk

Wil jij graag groen in huis maar ben je vaak weg of heb je niet altijd even veel tijd om de planten goed te verzorgen? Dan is een duurzaam ecosysteem in een glazen vaas of bol een ideale oplossing. Doordat het water in de fles steeds gaat condenseren en weer naar beneden zakt blijft de aarde goed vochtig. De planten krijgen genoeg water en licht, ze verzorgen zichzelf eigenlijk. Het enige wat jij hoeft te doen is het volgende: Wanneer er erg veel condens ontstaat op het glas aan de binnenkant kan je de glazen bol even een dagje open zetten en als de planten er juist weer iets te droog uit zien kan je wat water sprayen in de bol. Daarna zal je zien dat de planten het weer goed gaan doen!

Growing Concepts DIY Duurzaam Ecosysteem Glazen Bol met Kurk - Planten - Botanische Mix - H30xØ18cm

★★★★★
44,95
Bol.com
as of 5 oktober 2022 12:06 am

Bloempotten en plantenbakken

Er zijn veel bloempotten en plantenbakken voor zowel binnen als buiten verkrijgbaar met mooie kortingen. Wij vinden de stoere grijze bloempot Nova van het merk Ter Steege heel erg gaaf. Deze pot met een natuurlijke uitstraling past in veel verschillende interieurstijlen thuis. Ook de donkergrijze rechthoekige Kane bloempot van het merk Mica Decorations heeft dezelfde stoere natuurlijke stijl. Van dit merk vind je ook een gave matte donkergrijze pot. Ben jij op zoek naar bloembakken of plantenbakken voor buiten? Dan kan je eens kijken naar de houten bloembakken, bijvoorbeeld die van het merk Alice’s Garden.