Deze arme plantjes zoeken een nieuw huisje: Kneusjesbox met 10 -12 kamerplanten. Slechts €24,95

Samenwerking Lechuza en Playmobil

kids plant the tree

In een tuincentrum zagen wij voor het eerst de potten die zijn voortgekomen uit de samenwerking tussen Lechuza en Playmobil. Nog voordat wij meer over de pot hadden gelezen waren we al fan geworden van het unieke design. Zo wordt het voor kinderen (en volwassenen) een stuk leuker om de planten goed te verzorgen en in de gaten te houden.

Samenwerking Lechuza en Playmobil

Met deze samenwerking willen zowel beide bedrijven kinderen de wereld van planten laten ervaren en ervoor zorgen dat ze de groei en verzorging van planten spannend en leuk gaan vinden. Zeker in deze tijd waarin mensen steeds meer aandacht krijgen voor de natuur en het milieu en dit steeds belangrijker gaan vinden zie je dat er ook meer aandacht voor is op scholen en kinderdagverblijven. Denk ook aan de moestuintjes van de Albert Heijn die enorm populair zijn.

Verschillende kleuren kapsels

De Lechuza en Playmobil plantenpot is verkrijgbaar met verschillende kleuren kapsels. Zo kan je kiezen uit de kleuren groen, aquamarijn, oceaanblauw, zwart, robijn-roze en rood. Je kan ook kiezen uit een pop met een lichte of een iets donkerdere huid. Koop je een Lechuza OJO Playmobil pot? Dan krijg je twee verschillende kapsels.

Bijbehorende plantset met organisch tarwegraszaad

Wil je een compleet cadeau kunnen geven? Dan kan je ook de bijbehorende plantset met organisch tarwegraszaad bestellen. Deze set bevat alles wat kinderen (of volwassenen) nodig hebben om aan de slag te kunnen gaan.

Hoe werkt de Lechuza OJO Playmobil plantenpot?

De OJO planten pot bevat een irrigatiesysteem en speciale interactieve ogen. Via een bewateringslont wordt het water gelijkmatig van het waterreservoir verplaatst naar de wortels. Zijn de ogen van de plantenpot blauw? Dan zit het waterreservoir vol. Bekijk de onderstaande video om de werking goed te kunnen zien.

Meer potten uit de samenwerking tussen Lechuza en Playmobil

Uit de samenwerking tussen Lechuza en Playmobil zijn meerdere potten ontstaan. Naast het populaire Playmobil hoofd heb je ook de mini-deltini set. Bij deze set ontvang je een witte plantenpot die kinderen kunnen beplakken met Playmobil stickers. Er is een speciale “ridder” of “pony” set.

Bekijk hier de plantenpotten