Deze arme plantjes zoeken een nieuw huisje: Kneusjesbox met 10 -12 kamerplanten. Slechts €24,95

Top 10 kamerplanten online in augustus 2020

Top 10 kamerplanten augustus 2020

Wij bekijken regelmatig het aanbod online bij diverse webwinkels. Natuurlijk bezoeken wij (iets te vaak misschien) veel tuincentra verspreid over heel Nederland en België. Tegenwoordig worden er steeds meer planten en accessoires voor kamerplanten online verkocht. Het is dan ook leuk om de top 10 verkopen te bekijken bij diverse aanbieders. In augustus 2020 hebben we een toplijst bekeken bij de webwinkel Bol.com. Op één vinden we een ecosysteem in een bol, een zeer populair product. Daarnaast zijn luchtzuiverende planten populair online en kiezen mensen massaal voor een mooie bonsaiboom in huis. Bekijk hieronder de top 10 producten! Onder de top 10 lichten we een aantal producten uit.

Top 10 kamerplanten en accessoires van de maand augustus

Hieronder zie je de top 10, gesorteerd van plek 1 naar plek 10.

Top 3 kamerplanten van deze maand uitgelicht

De top 3 is erg divers. Vaak zien we bijvoorbeeld dat in een bepaald seizoen slechts één soort product erg populair is. Nu zijn er meerdere soorten producten erg in trek. De top 3 bestaat uit een ecosysteem, luchtzuiverende planten-set en een bonsaiboompje.

Growing Concepts DIY Duurzaam Ecosysteem Bol met Kurk – Botanische Mix – H30xØ18cm

Zelf je eigen ecosysteem volledig samenstellen is niet voor iedereen weggelegd. Je kan gelukkig ook kiezen uit prachtige ecoystemen met daarbij alles wat je nodig hebt. Je ontvangt een volledig pakket met alles wat je nodig hebt om een systeem zelf te maken, van de glazen bol tot alle planten. Een prachtige koop voor jezelf, maar ook als cadeau geweldig. Misschien een leuk idee als housewarming cadeau?

Luchtzuiverende Kamerplanten Mix – Trendy Keramiek Potjes – Set van 4 – Luchtzuiverend – Easy to Care – Olifantspoot, Ficus Bonsai, Pachira, Yucca

Dit pakket staat op de tweede plek. Logisch! Je krijgt 4 prachtige planten: de Olifantspoot, Ficus Bonsai, Pachira en Yucca. Het leuke van het pakket is dat je er meteen leuke potjes bij krijgt. Dat scheelt weer urenlang zoeken naar de juiste potmaat voor je plantjes!

Bonsaiworld Bonsai Zen Stenen Waterval Set – 10 jaar oud – ↕️ 30-35 cm

Bonsaiboompjes zijn tegenwoordig helemaal hip! Er staan zelfs 3 bonsaiboompjes in de top 10 meest verkochte kamerplanten van augustus 2020. Wij vinden zelf het starterspakket erg leuk. Word jij ook helemaal zen van bezig zijn met bonsaiboompjes?