Deze arme plantjes zoeken een nieuw huisje: Kneusjesbox met 10 -12 kamerplanten. Slechts €24,95

Vetplantjes en cactussen haken

Vetplantjes en cactussen haken
Photo by Abigail Baines on Unsplash

Voor de creatieve plantenliefhebber die op zoek is naar een cadeau voor de feestdagen of juist voor degene die een cadeau zoekt voor een creatieve plantenliefhebber hebben wij het ideale cadeau gevonden! Haken is tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest. In deze tijd waarin we toch meer binnen moeten blijven dan anders is het een ideale manier om verveling tegen te gaan of juist om te ontspannen. Tegenwoordig zijn er zelfs boeken met uitleg over hoe je jouw eigen vetplantjes en cactussen kan haken. Grappig: Zet ze in de vensterbank en de kans is groot dat mensen niet eens zien dat ze niet echt zijn! Wij hebben het hele internet afgespeurd naar vetplantjes en cactussen haken.

Cactussen haken, het boek

We gaan meteen door naar het ideale cadeau voor de feestdagen, het boek Cactussen Haken van de auteur Sarah Abbondio. In het boek vind je maar liefst 30 patronen van verschillende vetplanten en cactussen die je zelf kan haken. En eerlijk gezegd zou je van een afstandje niet eens zeggen dat het geen echte cactussen zijn. ? In het boek worden verschillende materialen, haaktechnieken en gereedschappen behandeld. Ook wordt er uitgelegd hoe je de patronen moet gebruiken. Goed om te weten: Naast de patronen voor cactussen en vetplanten vind je ook patronen voor aardkluiten. Je kan de cactussen als ze af zijn in de vensterbank zetten. Nog leuker is het als je de cactussen weggeeft als cadeautje. Op Bol.com kan je onder de afbeelding klikken op inkijkexemplaar. Hier zie je een overzicht van de verschillende vetplanten en cactussen die je kan haken.

Cactussen haken

★★★★★
18,50
Bol.com
as of 8 augustus 2022 12:50 am

Andere kamerplanten haken

Ben je helemaal fan van haken en wil je na het cactussen haken ook andere kamerplanten haken? Dan kan je op internet zeker inspiratie opdoen voor het haken van verschillende soorten kamerplanten. Helaas konden wij nog geen boek vinden over het haken van andere kamerplanten dan cactussen en kamerplanten. Wel heeft craftkitchen.nl een gratis werkbeschrijving geplaatst voor het haken van een sanseveria en (echt heel schattig) een pannenkoekenplantje (pilea). Meer ideeën vind je vooral op Pinterest!