De Groene Kneusjesbox: 10 à 12 kamerplanten voor €23,95 Bekijk de deal hier!

Waar koop je de mooiste kunstplanten?

waar koop je de mooiste kunstplanten

Ben jij helemaal gek op een huis vol planten maar zie je het niet zitten om ze iedere dag te verzorgen? Of heb je gewoonweg de tijd niet omdat je vaak van huis bent? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om één of meerdere kunstplanten in huis te halen. Tegenwoordig zijn kunstplanten in enorm veel webwinkels te koop. Ook wordt de kwaliteit steeds beter en zijn veel kunstplanten bijna niet meer van echt te onderscheiden. Zo wordt de urban jungle voor iedereen bereikbaar!

Waar koop je de mooiste kunstplanten?

Er zijn veel verschillende webwinkels waar je de mooiste kunstplanten kan kopen. Bekijk ook zeker de planten in de onderstaande lijst eens! Je zal je ook verbazen over de enorme kunstplanten collectie die online te vinden is. De meest populaire planten, maar ook de wat onbekendere soorten zijn allemaal verkrijgbaar als kunstplant. Ook zijn er verschillende soorten hangplanten verkrijgbaar als kunstplant.

Op welke plekken kan je een kunstplant neerzetten?

Ook als plantenliefhebber kan je een kunstplant aanschaffen. Er zijn namelijk altijd (donkere) plekken in huis waar echte planten het niet goed doen. Denk bijvoorbeeld aan een donkere badkamer of donkere hoeken in huis. Wanneer je hier toch groen wilt hebben is een kunstplant echt een ideale toevoeging! Zo kan je jouw hele huis groen maken, zelfs de plekken waar levende planten niet gelukkig worden. Ook in horecagelegenheden of sportscholen kunnen kunstplanten extra sfeer brengen. En dit zonder verzorging!

Hoe verzorg je de kunstplant?

De kunstplanten verlangen geen water en zonlicht. Ook maakt het ze niet uit als je ze verplaatst, als de temperatuur in huis schommelt of als ze op de tocht staan. Toch moet je ze af en toe een beetje “verzorgen” om ze mooi te houden. Het is vooral belangrijk dat de kunstplanten stofvrij worden gehouden. Hier zijn speciale schoonmaakproducten voor verkrijgbaar die geen schade toebrengen aan de plant.